Hvordan få hvitere tenner! NATURLIG!

  

 

Sliter du med misfargede og gule tenner? 

SJEKK UT ONLINE FASHION FØRST! NA-KD https://tracking.adviralmedia.com/click/460/49385/nakd

Du vet hva misfargede og gule tenner kommer av - røyking, rødvin, te og kaffe. 

Når tennene blir gule eller brune, er det emaljen som er blitt misfarget. Og problemet er at emaljen skal du stelle pent med, for det er den som beskytter tannvevet og nervene, altså den levende delen av tannen. 

Kanskje har du kjøpt tannkrem som skal gjøre tennene hvitere? De fungerer ganske bra, men de inneholder gjerne slipemidler og basiske stoffer som kan slite emaljen på tennene dine mer enn nødvendig. Derfor er det lurt å ta litt pauser, og bruke vanlig tannkrem innimellom.

Du har muligens også vurdert å gå til tannlegen og bleke tennene? Dette er ganske dyrt, og det er viktig at du går til en skikkelig tannlege som gjør jobben ordentlig, uten å utsette emaljen din for unødvendig slitasje.

I stedet kan det være verdt å prøve disse triksene som skal hjelpe deg å holde tennene hvite på naturlig vis. 

Tipsene presenteres hos Huffingtonpost.com, som har spurt diverse amerikanske eksperter om råd.

!FØR TIPSENE: SJEKK UT ONLINE FASHION BUTIKK NA-KD. https://tracking.adviralmedia.com/click/460/49385/nakd

 Tannpuss og tanntråd

Ingen bombe dette, men skikkelig renhold av tennene er viktig. Du skal pusse to ganger om dagen, og bruke tanntråd om kvelden. Tanntråd er viktig for å få fjernet matrester som blir liggende og mater bakterier og fører til både hull og misfarging.
 

Spis sprøtt

Spis sprø frukt og grønnsaker som epler og gulrøtter. De kan hjelpe deg å fjerne eventuelle fargestoffer fra kaffe eller te som har lagt seg på tennene. Verdt å prøve på formiddagen når du har tatt en kaffe og er småsulten?
 

Tygg sukkerfri tyggis

Tygger du tyggis etter et måltid, eller etter at du har drukket kaffe, te eller rødvin, hjelper det å fjerne belegg som kan misfarge. Ikke bare gjør selve tyggisen det, men når du tygger produserer du også mer spytt, og det hjelper å rense munnen.

KILDE: http://www.kk.no/livsstil/f%C3%A5-hvitere-tenner-p%C3%A5-naturlig-vis-20033

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Todays News

Todays News

22, Stranda

Kategorier

Arkiv

hits